Vývojárska spoločnosť CD Projekt Red sa na sociálnej sieti X pochválila finančným reportom za tretí kvartál a potešili nie len seba, ale aj hráčov. Okrem toho, že sa DLC Phantom Liberty pre hru Cyberpunk 2077 nesmierne darí, dobrých správ prichádza hneď niekoľko.

Ako prezradila hlava stratégií a finančných operácií, Piotr Nielubowicz, pre poľskú spoločnosť ide o najlepší tretí štvrťrok v histórii celej skupiny CD Projekt.

V rozmedzí troch mesiacov vygenerovali zisky vo výške výške 443 miliónov zlotých (okolo 101,9 milióna eur), k čomu výrazne dopomohlo spomínané DLC pre hru Cyberpunk 2077. Do dnešného dňa predali už 4,3 milióna kópií.

Zaklínač sa blíži

Z výsledkov za tretí kvartál sa nemusia tešiť len vývojári, ale aj hráči. Zaklínač 4 (pod kódovým označením Polaris) je na veľmi dobrej ceste a momentálne na ňom pracuje už viac ako 50 % celého tímu CD Projekt Red.

O priebehu vývoja však nič nevieme a aktuálny stav očakávaného herného titulu je stále zahalený pod rúškom tajomstva. Preto je náročné povedať, ako na tom herný titul zo série Zaklínača je, avšak podľa zvyšovaniu počtov ľudí pracujúcich na projekte naznačuje minimálne pokrok v dizajnových prácach.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú