Ubehli len necelé dva týždne od oficiálneho spustenia služby Apple TV+, no už ju opúšťa jeden z vedúcich pracovníkov. Kim Rozenfeld odchádza z pozície vedúceho pracovníka v oblasti vývoja Apple TV. K Apple sa pripojil ešte v roku 2017, kedy prišiel zo spoločnosti Sony TV – píše The Verge.

Dôvody odchodu nie sú zatiaľ známe, no išlo o jedného z prvých, ktorí pracovali na službe Apple TV+. Niektoré hlasy pritom hovoria, že sa s vedením spoločnosti nedohodli na ďalšom smerovaní služby.

Odchod sa mal však niesť v priateľskom duchu. Koniec koncov, aj hodnotenie kritikov na Rotten Tomatoes ukazuje, že nie všetok exkluzívny obsah sa stretol s úspechom.

Rotten Tomatoes

Zatiaľ čo seriály Dickinson či For All Mankind dopadli relatívne dobre, See s Jasonom Momoa či The Morning Show s Jennifer Aniston dopadli veľmi podpriemerne.

Spoločnosť Apple to však zatiaľ až tak mrzieť nemusí, nakoľko divácke hodnotenie je vo všetkých prípadoch veľmi vysoké. Diváci však nie sú kritici. Kvalita obsahu však závisí od toho, či budú tieto seriály diváci pozerať a kladne hodnotiť aj po mesiaci.

Zdroj: The Verge, Rotten Tomatoes 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú