Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Služba YouTube Premium je platenou alternatívou za jednu z najznámejších služieb Googlu, ktorá zbaví používateľa za mesačný poplatok reklám, prinesie offline režim, veľa originálneho obsahu a ďalšie výhody. Po dlhom čakaní však teraz prichádza aj k nám. YouTube Premium je oficiálne dostupný aj na Slovensku za mesačný poplatok, ktorým môže osloviť viacero zákazníkov. 

Zatiaľ čo množstvo používateľov po celom svete stále využíva klasický YouTube preplnený reklamami, Slováci sa teraz zaradili medzi tých, ktorí si už môžu užiť pozeranie videí v tejto službe aj bez otravných reklám. Za mesačný poplatok 7,19 € mesačne, respektíve 10,99 € mesačne pri rodinnom programe, získa zákazník prístup k službe YouTube Music, YouTube Originals a nebude zaťažovaný reklamami, pričom si svoje obľúbené videá bude môcť stiahnuť a prezerať aj offline.

Veľkou výhodou YouTube Premium je možnosť prehrávania videí aj na pozadí pri spustení inej aplikácie alebo na zamknutej obrazovke. Doteraz sa totiž po zatvorení YouTube zastavilo aj prehrávanie videí. Každý, kto tak doteraz túžil pozerať videá na YouTube bez reklám, môže nový program Premium vyskúšať aj na mesiac zadarmo.

Zdroj: YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú