Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Menu aplikácií patrilo od začiatku k tým silnejším zbraniam Androidu, no niektorí výrobcovia sa časom dali na cestu iOS, kde sa všetky aplikácie nachádzajú na niekoľkých domovských obrazovkách. Xiaomi však konečne dáva používateľom na výber a do MIUI 11 zavádza menu aplikácií, informuje AndroidCentral.

Používatelia Xiaomi a Redmi smartfónov, na ktorých už beží nadstavba operačného systému MIUI 11, tak čoskoro môžu očakávať novú aktualizáciu, ktorá im prinesie možnosť výberu medzi klasickým zobrazením, kde sa všetky aplikácie automaticky ukladajú na domácu obrazovku, alebo medzi zobrazením s menu aplikáciami, kedy si na domácu obrazovku vytiahneš iba aplikácie, ktoré používaš častejšie.

Xiaomi/Weibo

Ako informuje AndroidAuthority, tak podľa renderov Xiaomi sa zdá, že sa nebude jednať iba o jednoduché menu so zoznamom aplikácií, ale zrejme sa tu budú nachádzať aj možnosti, ako zobrazovanie frekventovane používaných aplikácií na vrchu a podobne.

Miernym sklamaním však je, že táto funkcia prichádza iba pre majiteľov na domácom čínskom trhu. Veríme však, že ju čoskoro Xiaomi prinesie aj pre európskych zákazníkov.

Zdroj: AndroidCentral, AndroidAuthority

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú