Pripravované Xiaomi smartfóny z programu Android One môžu byť založené na nedávno predstavenom modeli CC9, no prídu s niekoľkými rozdielmi. V porovnaní s Mi CC9 a CC9e so Snapdragonom 710 a 665 môžeme čakať iné čipy od Qualcommu, informuje GSMArena. Očakávané Xiaomi Mi A3 a A3 Lite majú podľa potvrdených informácií dostať procesory Snapdragon 730 a 675, vďaka ktorým budú ešte výkonnejšie.

Čínske Xiaomi si má pripravovať nových nástupcov svojej línie Mi A, ktorí už dostali aj kódové označenie. Xiaomi Mi A3 má byť známy ako „bamboo_sprout“ a jeho lacnejší súrodenec, Mi A3 Lite, dostal kódové označenie „cosmos_sprout“. Doteraz sa hovorí, že táto dvojica sa bude podobať na nedávno predstavený model Mi CC9.

To môže znamenať, že príde aj s obľúbeným 3,5 mm audio jackom, informuje MySmartPrice. Menší z modelov by mal dostať 6,01″ FullHD+ displej a väčší kúsok potom môže priniesť 6,39″ FullHD+ panel. Oba smartfóny však majú mať rovnako veľkú 4030 mAh batériu a samozrejme im nebude chýbať čistý Android ako to už v tejto modelovej rade býva.

Zdroj: GSMArena, MySmartPrice

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú