Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čínsky gigant by mal tento model predstaviť už v priebehu tohto mesiaca. Hoci sú jeho vlastnosti stále predmetom špekulácií, prvá reálna fotografia Xiaomi Mi 9 odhalila to, o čom sa tak dlho šepkalo.

Výbava Xiaomi Mi 9 stále nebola oficiálne potvrdená, no stať sa tak môže už o pár týždňov. Teraz sa však Mi 9-ka čiastočne ukázala aj na fotke, ktorá odhaľuje jej zadnú časť bez snímača odtlačkov prstov a s trojitým fotoaparátom. Aj keď je jeden z objektívov zakrytý prstom, je viac než isté, že sa jedná o zostavu troch hlavných fotoaparátov, pod ktorými sa nachádza LED dióda. Kvôli absencii snímača odtlačkov na zadnej stene môžeme predpokladať, že sa táto výbava presunula priamo do displeja.

Xiaomi v tomto prípade mohlo využiť pokročilejšiu technológiu, ktorá odtlačok rozozná na väčšej ploche obrazovky. V tejto vlajkovej lodi ale nebude chýbať ani výkonný Snapdragon 855. Výrobca dokonca môže priniesť aj verziu Mi 9 „Explorer Edition“. Už klasické prevedenie tejto novinky ale zrejme dostane aj bezdrôtové nabíjanie, ktoré doteraz podporovalo len Xiaomi Mi MIX 2S a Mi MIX 3.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú