Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Posledné dni sú pre fanúšikov značky Xiaomi malé Vianoce, nakoľko spoločnosť postupne odhaľuje všetky novinky, ktoré uvidíme na veľkej konferencii už 5. novembra. Okrem perfektne vybaveného Xiaomi Mi CC9 Pro, o ktorom sme písali dávnejšie, uvidíme aj nové hodinky Mi Watch, ktoré berú značnú inšpiráciu od hodiniek Apple.

Dizajn hodiniek zverejnil samotný CEO Xiaomi, Lei Jun, na sociálnej sieti Weibo a na tento fakt upozornili redaktori z portálu AndroidAuthority. Na prvý pohľad si určite všimneš, že nové Mi Watch sa až príliš podobajú na hodinky Apple Watch, čo na jednu stranu nemusí byť na škodu, pretože Apple Watch patria k najkrajším smart hodinkám na trhu. Mi Watch teda budú hranaté, s okrúhlym tlačidlom na pravej bočnej strane a ešte jedným podlhovastým tlačidlom na zapínanie a vypínanie hodiniek.

Ako informuje portál 9to5google, nové hodinky od Xiaomi prídu s operačným systémom WearOS, takže sa bude jednať o vôbec prvé Xiaomi hodinky bežiace na tomto systéme od Google. Mnohých ale zaráža, že sa vôbec spoločnosť Xiaomi vydala touto cestou, predstaviť ďalší rad smart hodiniek. Spoločnosť ich má totižto už niekoľko, od tých najlacnejších, až po tie drahšie a prémiovejšie, no je pravda, že doteraz žiadne z nich nebežali na tak otvorenom a flexibilnom systéme, akým je WearOS.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú