Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Xiaomi dnes prostredníctvom portálu Weibo ohlásilo predstavenie nového smartfónu Mi CC9 Pro, ktorý prinesie tie najlepšie technológie v starom-známom tele. Tešiť sa môžeme predovšetkým na fantastickú kombináciu až 5 kamier na zadnej strane, informuje portál AndroidAuthority.

Kompletné špecifikácie zatiaľ nevieme, no dozvieme sa ich už 5. novembra na oficiálnom predstavení, kde by sme po jej boku mali vidieť aj nový televízor piatej generácie z dielne Xiaomi. Nás ale tentokrát zaujal práve smartfón Xiaomi Mi CC9 Pro, ktorý ponúkne tú najlepšiu výbavu, akou Xiaomi aktuálne disponuje.

Weibo

Xiaomi Mi CC9 Pro teda príde až s päticou snímačov na zadnej strane. Hlavný snímač bude disponovať rozlíšením 108 MPx a bude rovnaký, ako v prípade revolučného smartfónu Mi MIX Alpha. Ďalší zo snímačov ponúkne až 5-násobný optický zoom, takže sa zrejme dočkáme periskopického približovania ako v zariadeniach Huawei P30 Pro alebo Oppo Reno 10x Zoom Edition.

Tretí zo snímačov sa bude využívať pri horších svetelných podmienkach a dvojica zostávajúcich šošoviek bude zrejme používaná pri širokouhlých fotografiách a pri makro záberoch, píše GSMarena. Očakávať môžme aj 30W rýchle nabíjanie.

Zdroj: AndroidAuthority, GSMarena, Weibo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú