Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Fanúšikovia už netrpezlivo čakali na prvé zábery z tohto filmu plného akcie, v ktorom si zahrá známa herečka Gal Gadot, spolu s Chrisom Pineom. Odhalenia niekoľkých scén sa dočkali práve včera počas filmového festivalu CCXP v Brazílii. Už prvý trailer potvrdzuje, že sa máme pri Wonder Woman 1984 na čo tešiť. Samozrejme jej nebude chýbať ani ikonické laso a superschopnosti, informuje Express.

Dlho očakávané pokračovanie Wonder Woman nebude vonku skôr ako v júni budúceho roka, no milovníci tejto ženskej superhrdinky si už teraz môžu vychutnať prvé scény z očakávaného filmu. Zábery sa dostali na svetlo sveta počas spomínaného festivalu, pričom celý prvý trailer má byť zverejnený práve dnes. Fanúšikov lákala na nové odhalenia aj samotná herečka na sociálnych sieťach.

Prvotným plánom bolo zverejniť nejaké zábery ešte počas comic-conu v San Diegu, čo sa však pre štúdio Warner Bros. nestalo, informuje Movieweb. Momentálne sa oficiálny trailer zatiaľ nedostal na verejnosť, no do jeho odhalenia ostáva už len zopár hodín. Dovtedy si môžu fanúšikovia pozrieť aspoň niekoľko včera zverejnených záberov, ktoré boli zverejnené na sociálnych sieťach.

Zdroj: Movieweb, Express 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú