Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Do obľúbeného battle royale titulu Call of Duty: Warzone mieri dvojica ikonických filmových postáv z 80. rokov. Na bojisku sa tak podľa oficiálneho blogu budeš môcť premávať ako legendárny John McClane zo Smrtonosnej pasce alebo Rambo, informuje Engadget.

Štúdio Activision vo Warzone len nedávno odpálilo 3. sezónu v štýle osemdesiatok prerobením mapy Verdansk, ktorú zasadilo do roku 1984. Dvojicou akčných hrdinov tak nadväzuje na tematiku a dáva hráčom možnosť vyskúšať si bojisko ich očami. Bruce Willis ako John McClane a Sylvester Stallone v úlohe Ramba sa predstavia hneď v trojici CoD hier.

Okrem spomínanej free-to-play online strieľačky Warzone sú pre hráčov k dispozícii aj v Black Ops Cold War a Call of Duty: Mobile. S postavami hráči dostanú aj unikátne zbrane, technické výkresy z hry, emblémy alebo ornamenty na zbrane (charms).

Activision s pridávaním známych filmových postáv do battle royale žánru naskakuje na rozbehnutý vlak, ktorý úspešne rozbehol Fortnite. Aj vďaka detskejšie ladenej tematike si v ňom môžeš zahrať za postavy z Marvel univerza, Mandaloriana, Laru Croft alebo napríklad za Predátora.

Zatiaľ nevedno, kam až Warzone s podobnými bonusmi zájde, ale dvojica McClane/Rambo nateraz do herného konceptu skvelo pasuje. S poslednou aktualizáciou do hry pribudol napríklad aj nový mód Power Grab, nové zbrane alebo záujmové body na mape Verdansku.

Aby si postavy získal, musíš obetovať pár eur navyše. Ramba aj McClana si môžeš kúpiť do 18. júna a zostanú ti v hre navždy. Po uplynutí dátumu už nebude možnosť postavy spätne dokúpiť.

Zdroj: Engadget, Call of Duty

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú