Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

WarnerMedia má vo svojom portfóliu služby ako HBO Go či HBO Now. Čoskoro pre spoločnosť v jej portfóliu pribudne služba HBO Max, ktorou chce konkurovať službám ako Neflix či Disney+.

Ako informuje portál The Verge, WarnerMedia a jej partner AT&T čoskoro predstavia novú predplatnú streamovaciu službu HBO Max. Malo by sa tak stať už na jeseň roku 2020. Služba by tak mala ponúknuť to najlepšie od HBO, teda tie najlepšie seriály, filmy na vyžiadanie, živé vysielanie TV programov z HBO a všetky iné tituly, ktoré patria pod hlavičku spoločnosti WarnerMedia.

Medzi množstvom titulov nájdeme obsah pochádzajúci z Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes a mnohé iné, informuje Polygon. Služba po spustení dostane exkluzívne právo na streamovanie seriálu Priatelia, ktorý sa v tom čase už neobjaví na Netflixe. To isté platí pre seriály ako The Fresh Prince of Bel-Air a Pretty Little Liars.

Zdroj: The Verge, Polygon

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú