Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Skladací smartfón Motorola RAZR zavítal do predajní a ponuky operátorov na Slovensku začiatkom jari. Nezvyčajná novinka kráča v šľapajách ikonického modelu z minulého desaťročia, no tentokrát priniesla moderné vylepšenia, vrátane ohybného displeja. Cena tohto smartfónu dosahuje 1590 €. Oddnes je však Motorola RAZR na Slovensku dostupná aj v luxusnom zlatom prevedení, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Nezvyčajný skladací model vo svojich útrobách skrýva procesor Qualcomm Snapdragon 710 s frekvenciou 2,2 GHz, 6 GB operačnú RAM pamäť a interné úložisko s kapacitou 128 GB. Vonkajšiu stranu obsadil 2,7,4 qOLED displej, pričom po otvorení konštrukcie sa používateľovi naskytá pohľad na ohybný 6,2″ pOLED panel. Zdrojom energie Motoroly RAZR je 2510 mAh batéria. V smartfóne nájdeme hlavný 16 MPx fotoaparát, ktorý je doplnený o 5 MPx selfie fotoaparát.

Motorolu RAZR nájdeme v ponuke viacerých slovenských operátorov a predajcov elektroniky. Donedávna však bola dostupná iba v čiernom prevedení, no odteraz je vo vybraných obchodoch k dispozícii aj v prémiovejšom zlatom šate. Do tejto farby sa v novej verzii zahalila celá spodná polovica konštrukcie aj hlavný fotoaparát. Cena zlatej verzie je rovnako 1590 €.

Zdroj: Tlačová správa

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú