Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Komerčná televízia JOJ môže spustiť vysielanie programu JOJ Šport, na ktorom bude vysielať rôzne športové udalosti. Rada pre vysielanie a retransmisiu udelila licenciu na vysielanie spoločnosti MAC TV s.r.o., upozornil ako prvý portál Parabola.cz s odvolaním na RVR. Podľa doterajších informácií by kanál mohol začať vysielať už v polovici septembra.

Medzi vysielanými športmi na JOJ Šport bude napríklad alpské lyžovanie, spolu s triatlonom, halovými športmi, volejbalom, basketbalom a od roku 2024 aj s MS v hokeji, na ktoré získala televízia práva. Do roku 2023 bude svetový hokejový šampionát vysielať RTVS.

Práva na vysielanie má JOJ Group k dispozícii pre všetky typy streamov na všetkých dostupných platformách pre územie Slovenska ako jediný televízny vysielateľ,“ informovala TV JOJ.

Nový športový kanál JOJ Šport však nebude dostupný bezplatne, diváci si za jeho sledovanie budú priplácať v ponuke operátorov. Zatiaľ ale nie je známy presný zoznam poskytovateľov, ktorí novú JOJ Šport ponúknu. Štart vysielania je naplánovaný na 16. september.

Zdroj: Parabola.cz/RVR

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú