Robotizáciu pociťujeme čoraz viac nielen v priemysle, ale aj v mnohých iných oblastiach, kde človeka môžu jedného dňa nahradiť roboty. Na bojovom poli pritom môžu nahradiť aj vojakov a jedna spoločnosť z Bostonu je vo vývoji humanoidných robotov poriadne napred. Jej prácu ale parodujú na YouTube tvorcovia z Bosstown Dynamics, ktorí zverejnili ďalšie zábavné CGI video s vojenským robotom počas výcviku.

Zatiaľ čo originálne videá od Boston Dynamics ukazujú vyspelosť ich robotov, paródie od Corridor Digital berú túto oblasť so štipkou humoru. Neraz sme z produkcie tohto štúdia videli zábavné videá, ktoré parodovali práve takýchto robotov, avšak miesto reálnych modelov pracuje štúdio so CGI technológiou. Pomocou tohto nástroja ale dokáže vytvoriť realistické zábery, ktoré dokážu mnohých zmiasť.

Najnovšie video zobrazuje vojenského robota vo výcviku, ktorý musel zvládať mnohé kritické situácie a nátlak so zbraňami v rukách. Okrem obyčajnej pištole si vyskúšal aj brokovnicu a ďalšie zbrane, no ako sa nakoniec ukázalo, aj jemu môže pretiecť pohár trpezlivosti. Po niekoľkých cvičných cieľoch už nedokázal ublížiť robotickému psovi, ktorého zachránil a vzoprel sa rozkazom.

Zdroj: YouTube 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú