Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Na sociálnej sieti Facebook sa šíri virálna udalosť, ktorej sa podľa doterajších informácií plánuje zúčastniť až 1,3 milióna ľudí. Tak obrovský dav chce odhalil pravdu a konšpiračné teórie, ktoré pokrývajú túto oblasť rúškom tajomstva. Napriek varovaniam americkej armády sa v septembri chystá do oblasti Area 51 vyše milión ľudí a svoj výlet navyše plánujú vysielať aj naživo, informuje Movieweb.

Oblasť Area 51 je prísne stráženým a utajovaným vojenským objektom, ktorý je už ale dlhé desaťročia predmetom teórií a konšpirácií o mimozemšťanoch. Podľa konšpirátorov má americká vláda v tejto oblasti skrývať supertajné zbrane či dokonca telá mimozemských bytostí. Aby sa prívrženci týchto teórií presvedčili o pravde, vytvorili na Facebooku udalosť, v ktorej sa nahlásilo už 1,3 milióna ľudí, informuje Daily Mail. Pôvodne však táto udalosť vznikla ako vtip.

Americká armáda stihla účastníkov tohto „pochodu“ varovať, no oni sú napriek tomu odhodlaní sa do stráženej oblasti vydať. Celý priebeh budú môcť diváci sledovať 20. septembra aj cez livestream, ktorý bude vysielať spoločnosť Area 15. To môže prísť ako vhodná alternatíva pre mnohých ľudí, ktorí sa tejto udalosti nebudú môcť zúčastniť osobne.

Zdroj: Daily Mail, Movieweb

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú