Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jednou z najočakávanejších noviniek je adaptácia Zaklínača podľa predlohy počítačovej hry, ktorá príde na obrazovky už o pár mesiacov. CCO spoločnosti Netflix oficiálne potvrdil niekoľko nových sérií pre obľúbené seriály, medzi ktorými však môže vyniknúť práve „The Witcher“.

Zaklínač patrí medzi jedne z najpopulárnejších počítačových hier, ktorá sa sústredí na Geralta z Rivie a jeho okolie. Stredoveká fantasy hra zasadená na územie Poľska a okolitých krajín je plná elfov, trpaslíkov a monštier. Čoskoro sa tento príbeh dostane k fanúšikom aj v seriálovom spracovaní, ktoré oznámil Ted Sarandso, CCO Netflixu. Tým tak potešil divákov, ktorí premiéru očakávali najskôr v budúcom roku.

Popri seriálovom Zaklínačovi sa však dočkáme aj pokračovania Strangers Things, Casa de Papel, Orange Is the New Black, Elite, či filmov Irishman a 6 Underground už na jeseň tohto roka, informuje Variety. Zaklínač sa môže stať jedným z ďalších kultových seriálov, ktoré si diváci zamilujú a budú môcť pri ňom zabudnúť aj na definitívny koniec Game of Thrones.

Zdroj: Variety

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú