Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po 4 rokoch od avizovania Ubisoft konečne odhalil očakávané zábery na novú hru zo sveta legendárneho Avatara. Štúdio vráti hráčov na Pandoru a odhalí im doteraz nepoznané časti západného sveta v úchvatnej grafike, informuje The Verge. Takto to vyzerá v prvej ukážke.

Oficiálne odhalenie vyvíjaného titulu Avatar: Frontiers of Pandora prišlo počas prezentácie Ubisoftu na konferencii E3, kde odhalili aj prvý vyše 2-minútový trailer. Prvé herné zábery poukazujú na úchvatné grafické spracovanie prírody na Pandore a hlavný konflikt medzi Na’vi s jednotkami RDA, ktoré zahájili inváziu.

Nový Avatar má byť vnímaný ako akčná adventúra hraná z pohľadu prvej osoby, kedy sa hráč okrem spomenutých bojov proti nebezpečným jednotkám bude môcť pozrieť aj na všetky krásy tohto sveta, ktorý prekypuje farbami a tou najzvláštnejšou faunou a flórou. Ubisoft pri vývoji novinky využíva vlastný Snowdrop engine.

Táto hra zo sveta Pandory nie je vôbec prvou a hernú premiéru si Avatar zažil na všetkých vtedy dostupných platformách už pred 11 rokmi. Vtedajší titul James Cameron’s Avatar: The Game však veľa pozornosti nezískal a ostáva veriť, že nový Avatar: Frontiers of Pandora sa nevydá po jeho stopách. Hra bude dostupná v budúcom roku pre PC, PS5, Xbox Series X/S, Google Stadia a Luna od Amazonu.

Zdroj: The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú