Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čakanie sa skončilo a Nintendo konečne odhalilo viac o pokračovaní jedného zo svojich najväčších herných hitov, Zelda: Breath of the Wild. Stalo sa tak počas včerajšej konferencie na E3, kde japonská spoločnosť v minútu a pol dlhej upútavke naznačila, akým smerom sa bude uberať hrateľnosť očakávanej RPG.

Druhá časť Breath of the Wild bola v krátkosti predstavená ešte v lete 2019, odvtedy sa však o novinkách zľahla zem a dokonca sa začali objavovať dohady, či Nintendo sequel nezrušilo. Teóriám je po včerajšej prezentácii koniec, okrem zasadenia totiž bolo odhalené, že očakávaná hra bude vydaná počas budúceho roka.

V pokračovaní sa opäť vrátime do kráľovstva Hyrule, hra bude tentokrát ladená omnoho vertikálnejšie a pozornosť pútajú predovšetkým lietajúce mestá a ostrovy. Návrat hlási obľúbený Link, tentokrát by sa mal postaviť dlhoročnému známemu záporákovi celej série, Ganondorfovi.

Fanúšikovia si čakanie na pokračovanie môžu skrátiť aj remasterom The Legend of Zelda: Skyward Sword z roku 2011, ktorý bude vydaný už na budúci mesiac, konkrétne 16. júla. Okrem krajšej grafiky bude obsahovať aj lepšiu schému ovládania.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú