Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Fanúšikovia futbalu zbystria pozornosť. Na filmové plátna mieri biografická dráma o jednom z najlepších futbalistov súčasnosti. Trailer pritom naznačuje, že snímku si užijú aj tí, ktorí sa športu vyhýbajú veľkými oblúkmi.

Film I Am Zlatan práve dostal oficiálny trailer a neupozornil na neho nik iný, ako samotná švédska ikona Zlatan Ibrahimović. Biografia si na sebe prevezme podobu drámy, pričom sa pozrie na životnú cestu spomínaného futbalistu.

Ten neraz prezradil, že jeho minulosť bola lemovaná viacerými problémami, na ktoré sa film pozrie z viacerých uhlov, ktoré budú reprezentované početnými dejovými linkami, a to Zlatanom v rokoch 11 až 13, kedy ho stvárni Dominic Bajraktari Andersson a následne starším futbalistom, konkrétne vo veku 17 až 23 rokov, kde ho stvárni Granit Rushiti.

Portál The SportsGrail pripomína, že film režíruje Jens Sjögren a nezabudlo sa ani na jeho legendárneho agenta, Mina Riolu. Tomu svoju podobizeň prepožičia Emmanuele Aita.

NEPREHLIADNI
Rýchlo a zbesilo 9 je šialenejsie ako kedykoľvek predtým, v týchto scénach ohýba zákony fyziky

Dnes už 39-ročná legenda AC Milána pochádza z emigrantskej chorvátskej rodiny. Vzhľadom na vyššie spomínané dejové linky môžeme očakávať, že film sa zameria ako na jeho kariéru v Malmö FF, tak primárne na účinkovanie v holandskom tíme Ajax Amsterdam.

Nie je tajomstvom, že okolie Zlatanovi v mladosti neprialo a v období puberty chcel nadobro skončiť s futbalom. Veríme teda, že vo finálnej snímke sa odrazia aj tieto faktory. I Am Zlatan má podľa karty titulu na IMDb vyjsť 17. septembra 2021, pričom premiérovať bude minimálne spočiatku na plátnach kín.

Zdroje: The SportsGrail, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú