Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Na Reddit sa dostalo video, ktoré zachytáva elektrickú kolobežku INOKIM v nie úplne tradičnej situácii. Kolobežka sa totižto nachádza v plameňoch a skôr pripomína dopravný prostriedok Ghost Ridera ako ekologické presúvadlo do mesta.

Požiare elektrických kolobežiek sú pomerne zriedkavé a nastávajú zväčša pri situáciách, kedy si majitelia začnú robiť ich servis „doma na kolene“ a originálne diely začnú vymieňať za lacnejšie čínske alternatívy. To bol zrejme aj prípad majiteľa kolobežky na videu, ktorá sa mu začala horieť po tom, čo na nej išiel po chodníku do mierneho kopca.

V komentári pod videom na YouTube spoločnosť INOKIM podala k celej veci aj oficiálne stanovisko, v ktorom tvrdí, že všetky ich súčiastky sú testované a certifikované a každý produkt je navrhnutý tak, aby mohol používať iba originálne súčiastky.

Každá výmena niektorých zo súčastí kolobežky za neoriginálnu alternatívu je absolútne neprípustná. Spoločnosť preto žiada, aby média nešírili dezinformácie, ktoré môžu poškodzovať ich meno. Ostatní používatelia sa ale jednoznačne v komentároch zhodli na tom, že je to ten najkrajší požiar Li-ion batérie, aký kedy videli.

Zdroj: Reddit, Youtube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú