Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Do vozidiel Tesla príde onedlho nová aktualizácia, ktorá prinesie ďalšiu streamovaciu službu do Tesla Theater. Disney+ tak rozšíri doterašiu ponuku, ktorá obsahovala služby Netflix, Hulu, Youtube či Twitch – píše portál Teslarati.

Elon Musk je na sociálnych sieťach mimoriadne aktívny, čo sa mu však neraz aj vypomstilo. Veľakrát pritom odpovedá aj na otázky od fanúšikov, vďaka čomu sa máme možnosť dozvedieť, aké novinky pre nás on a jeho spoločnosti chystajú. Po jeho nedávnej odpovedi sa najnovšie dozvedáme, že Tesla Theater dostane každú chvíľu aktualizáciu, ktorá do nej pridá streamovaciu službu Disney+.

Tesla Theater je funkcia, ktorá bola do vozidiel uvedená v septembri 2019. Majiteľom umožňuje sledovať ich obľúbený obsah z pohodlia vozidla, samozrejme len vtedy, kedy vozidlo nie je v prevádzke. Od jej uvedenia pribudlo niekoľko zaujímavých funkcií (Camp), no kedy pribudne aj Disney+ zatiaľ nie je známe. Vzhľadom na náročnosť implementácie však možno predpokladať, že sa tak stane už čoskoro.

Zdroj: Teslarati, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú