Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jeden z najočakávanejších filmov tohto roku Spider-Man: No Way Home dosiahol nový pandemický rekord, keď počas prvého dňa na portáli Fandango zaznamenal najvyšší predpredaj lístkov od filmu Avengers: Endgame z roku 2019, o novinke informuje Deadline.

Spider-Man: No Way Home, ktorý sa uvedie v kinách už 17. decembra, prekonal na spomínanom portáli za prvé dve hodiny predpredaja ďalšiu Marvelovku Black Widow, ktorá predtým vlastnila rekord z roku 2021.

Nový Spider-Man s podtitulom No Way Home čoskoro závita do kín a už teraz ide s prehľadom o najočakávanejších film od dôb Avengers: Endgame.

Slováci si na film budú musieť počkať dlhšie

Potvrdzujú to aj čísla sledovanosti prvého traileru, ktorý vzhliadlo neuveriteľných 335 milión divákom, čím sa novinka od Marvelu stala vôbec najsledovanejšou filmovou upútavkou v histórii, o to väčšie je sklamanie slovenských fanúšikov, ktorí si z dôvodu uzavretia kín nebudú môcť pravdepodobne vychutnať premiéru. Otvorenie kín sa totiž v najbližších týždňoch neočakáva.

Film bude navyše premietaný exkluzívne len v kinách a nenapodobní tak Black Widow a jeho simultánnu premiéru v kine a na Disney+. Slovenskí diváci si tak budú musieť na premiéru očakávaného komiksového pokračovania ešte chvíľu počkať.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú