Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť UPC dnes v tlačovej správe pre médiá informovala o rozširovaní dostupnosti rýchleho internetu s rýchlosťou 1 Gb/s do ďalších obcí a miest. Celkovo na zoznam pribudlo 10 lokalít, v ktorých môžu zákazníci providera využívať takto rýchle pripojenie. Navyše, v letnej akcii ho môžu mať za zvýhodnenú cenu aj s novým routerom.

Rýchly gigabitový internet tak oddnes UPC poskytuje v Prešove, Trnave, Banskej Bystrici, Leviciach, Sliači, Veľkom Šariši, Haniske, Petrovanoch, Kendiciach a Ľuboticiach. Pripojenie s rýchlosťou 1 Gb/s je tak doteraz dostupné už pre 297 000 domácností. Doteraz bol tento internet dostupný aj v Bratislave, Pezinku a Svätom Jure.

Noví aj stávajúci zákazníci však môžu využiť letnú akciu a získať tento internet za výhodnejších 20,90 € mesačne na pol roka pri 2 ročnej viazanosti. V cene je aj prenájom Giga-Connect Boxu. UPC umožňuje vybrať si tiež alternatívu za toto zvýhodnenie. Namiesto nižšej ceny si môže zákazník bezplatne vybrať aj nové zariadenie, ktoré mu nainštaluje autorizovaný technik.

Zdroj: UPC

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú