Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Napriek dostupnosti streamov nie je sú staré známe torrenty minulosťou. Čakať na nový film v kinách nebaví každého, a tak si radšej svoj obľúbený titul stiahne v pohodlí domova. Medzi najviac sťahované filmy cez torrenty sa prebojoval Bumblebee, Aquaman či nový Spider-Man, ktoré sa v novo zostavenom rebríčku ocitli na vrchole.

Aj keď Netflix a jemu podobné služby podľa portálu Scoop preukázateľne znížili takéto pirátstvo, sťahovanie ešte stále nie je minulosť. Zoznam obľúbených „torrentových filmov“ sa neustále mení podľa programov kín či nálady ľudí, ktorí si tento obsah nelegálne sťahujú cez internet.

Za posledný uplynulý týždeň sa však stal najpopulárnejším minuloročný film Bumblebee o Transformerovi, ktorý sa ako žltý VW „Chrobák“ dostane do rúk mladého 18-ročného dievčaťa. Druhé miesto obsadil populárny Aquaman, no v rebríčku sa našlo miesto aj pre film Návrat Mary Poppins či titul v réžii Clinta Eastwooda, Pašerák. Celý zoznam filmov, ktorý zostavil portál Torrent Freak, nájdeš v priloženej tabuľke.

P.č. Názov filmu Hodnotenie IMDb
1 Bumblebee 7.0
2 Aquaman 7.7
3 Spider-Man: Into the Spider-Verse 8.6
4 Triple Frontier 6.6
5 Triple Threat 6.0
6 Návrat Mary Poppins 7.1
7 Dragged Across Concrete 7.5
8 Pašerák 7.1
9 Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny 6.8
10 LEGO príbeh 2 7.0

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú