Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Epic pokračuje v trende rozdávania dvoch žánrovo diametrálne odlišných titulov. Minulotýždňovú ponuku strieda vynikajúca hororovka Amnesia: A Machine for Pigs kontrastujúca s pixel-artovým titulom Kingdom New Lands.

A Machine for Pigs je pokračovaním pôvodného survival hororu Amnesia: The Dark Descent, ktorý sa v dobe vydania tešil nesmiernej obľube ako u bežných hráčov, tak najmä v YouTube komunite. Obdobne ako debut, A Machine for Pigs ponúka kvalitnú atmosféru, sprevádzajúcu hrateľnosť postavenú na preskúmavaní okolia a riešenia environmentálnych hádaniek.

Screenshot/Epic Games Store

Druhou rozdávanou hrou je vynikajúco hodnotený titul Kingdom New Lands. Jeho hrateľnosť je postavená na jednoduchom dizajne náhodne generovaných levelov, kedy je úlohou hráča obrániť vybudovanú kolóniu pred náletmi nočných príšer. Na prvý pohľad jednoduchá hrateľnosť však v sebe skrýva poriadnu dávku taktiky, kedy je tvojou úlohou sa zlepšovať každým novým kolom.

Ako už býva zvykom, hry sú zadarmo do 22. októbra a v knižnici ti ostanú navždy. Potom ich nahradí dvojica titulov Costume Quest 2 a Layers of Fear 2, ktoré budú rovnako zadarmo po dobu nasledujúcich sedem dní.

Zdroj: Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú