Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slováci budú poriadne sklamaní. Seriál, ktorý niekoľko sa niekoľko týždňov držal v TOP 10 na Netflixe a tešil sa pozitívnym hodnoteniam, predčasne končí a fanúšikovia sa druhej série nedočkajú.

Reč je o mysterióznom počine 1899 od tvorcov Barana bo Odara a Jantje Frieseho. Zrušenie seriálu potvrdili v príspevku na Instagrame, na ktorý upozornil portál NetflixLife.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa baranboodar 🜃 (@baranboodar)

Nejde teda práve o novoročný darček, ktorý by si fanúšikovia želali. „Taký je život,“ konštatuje v príspevku Baran bo Odar. Seriál mal pôvodne dostať druhú a tretiu sériu „podobne ako Dark.“ Konkrétny dôvod zrušenia nebol od tvorcov zatiaľ prezradený.

Ako býva zvykom, o pokračovaní mali rozhodnúť čísla, teda záujem divákov. Podľa kritikov išlo o kvalitný počin, v čom sa s nimi zhodujeme. Seriál sa udržal na popredných priečkach sledovanosti úctyhodne dlho, The New York Times dokonca seriál označil za najlepší počin na Netflixe, o čom tvorcovia informovali prostredníctvom Instagramu.

Z príspevku cítiť, že nešlo o rozhodnutie tvorcov. Nabáda sa teda nezodpovedaná otázka, prečo ho Netflix zrušil? Tá je podobne tajomná, ako samotná zápletka seriálu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú