Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Epic Games Store predstavil ďalšiu hru, ktorú bude rozdávať nasledujúcich sedem dní. Tentokrát pôjde o pomerne komplexnú ťahovú stratégiu Galactic Civilizations III.

Star Wars Battlefront II úderom sedemnástej hodiny strieda titul Galactic Civilizations III, kedy ju mnohí fanúšikovia 4X subžánru stratégií považujú za nový štandard. Hra v sebe kombinuje viaceré prvky ikonické pre ťahové stratégie, kde hlavnou úlohou hráča je budovania impéria, v tomto prípade flotily vesmírnych lodí.

Hra by sa zároveň dala definovať ako vesmírny variant ikonickej série rovnakého žánru, Civilization. Podobne ako v týchto hrách budeš skúmať hernú mapu, zoskupovať jednotky a využívať všetky dostupné zdroje s cieľom rozširovania tebou ovládaného územia.

Keďže ide o už o tretí diel série, môžeš od hry očakávať takmer dokonalé vybalansovanie herných mechaník a pomerne peknú grafiku. Hra si v dobe vydania odnášala aj vynikajúce hodnotenia, kedy si na Metacriticu drží solídnych 81 bodov.

Pokiaľ ti neprekáža zasadenie do vzdialenej budúcnosti a fascinuje ťa dobyvateľský aspekt podobných stratégií, Galactic Civilizations III by si rozhodne mal dať šancu.

Zdroj: Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú