Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Od 14. januára od 17:00 bude dostupné na stiahnutie Star Wars Battlefront 2 po celý nasledujúci týždeň. Dobrou správou je, že hra prichádza v Celebration edícii, čiže už aj s niekoľkými DLC, inšpirovanými posledným Star Wars: Vzostup Skywalkera.

Vedľa početných, nielen kozmetických DLC bol druhý Battlefront po vydaní kritizovaný najmä agresívnym mikrotransakčným modelom. Hra bola doslova preplnená rôznymi platbami v podobe reálnych peňazí, ktoré často ohýbali základnú hrateľnosť v neprospech tých, ktorí neboli ochotní platiť.

Nenechaj si ujsť
Porovnali hranie v 120 fps na počítači a PS5. Konzolová novinka zaostáva aj za niekoľkoročným hardvérom

Na druhej strane ale môžeme Star Wars Battlefront II považovať za jeden z podarenejších zárezov v rámci hernej série, kde sme oproti prvému dielu dostali aj krátku príbehovú kampaň.

V samotnej podstate tak titul stavia na hre viacerých hráčov, kde hráči na seba preberajú vizuál známych charakterov univerza, pričom boje prebiehajú vo filmom inšpirovaných reáliách.

Zároveň musíme uznať, že hra je po viac ako troch rokoch od vydania po hernej stránke relatívne vyladená a navyše aj v dnešnej dobe ponúka nadpriemerný vizuálny zážitok, postavený na rovnakom engine ako hry Battlefield.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú