Mesiac júl sa pomaly chýli ku koncu a hráči s predplatným PlayStation Plus majú posledné dni, aby si zahrali niektorú hru z aktuálneho výberu. PS Plus totiž už v auguste ponúkne hráčom remastrovaný titul v singleplayer a multiplayer verzii od štúdia Activision a zaujímavý multiplayer Fall Guys Ultimate Knockout, informuje PlayStation Blog.

Júlová ponuka hier pre PlayStation Plus onedlho skončí a tituly NBA 2K20, Rise of Tomb Raider: 20 Years Celebration a bonusovú hru Erica nahradí v ďalšom mesiaci Call of Duty: Modern Warfare 2 v remastrovanej kampaňovej verzii. Hráči si ho budú môcť zahrať ako v singleplayer, tak aj v multiplayeri verzii už od 28. júla až do konca augusta.

Sony okrem toho prináša pre predplatiteľov PS Plus v auguste aj zaujímavú multiplayerovú hru v štýle „last man standing“, v ktorej zvíťazí len ten najlepší. Poraziť 60 hráčov v titule Fall Guys: Ultimate Knockout nebude jednoduché, no hráči budú mať celý mesiac na to, aby si to vďaka predplatnému vyskúšali. Túto hru si budú môcť zahrať už od 4. augusta až do konca mesiaca.

Zdroj: PlayStation Blog, PlayStation Europe/YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú