Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Druhá séria Zaklínača prichádza a tvorcovia na jej vydanie lákajú novým teaserom. Ten predstavuje súboj Bieleho vlka s nebezpečným monštrom v zamrznutom lese.

Na čom si užiješ dokonalý zvuk s OLED televízorom?

Kúp si televízor OLED spolu so soundbarom alebo WiFi reproduktorom a získaj cashback vo výške nákupnej ceny audio produktu späť.

POZRI SI CELÚ–>PONUKU<–

Konkrétne si Zaklínač v krátkom klipe zmeriava sily s Myriapodom – gigantickou príšerou pripomínajúcou stonožku, ktorá dáva Henrymu Cavillovi očividne zabrať.

Klip síce nie je nijak dlhý, naznačuje však, že tvorcovia sú pripravení splniť sľub a v druhej sérii predstaviť viacero monštier známych z knižnej i seriálovej predlohy – nebezpečný nepriateľ sa objavil v jednom z rozšírení pre zatiaľ poslednú vydanú hru Zaklínač 3: Divoký hon.

Tvorcovia pri druhej sérii zároveň sľubujú omnoho prehľadnejší dej v porovnaní s predchodcom, ktorému fanúšikovia vyčítali chaotické skoky v čase.

Druhá séria Zaklínača bude na Netflixe dostupná 17. decembra, ak si zvedavý, čo od neho môžeš čakať, nevynechaj náš detailný prehľad, kde sa zameriavame na nové postavy aj dejové zasadenie.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú