Prvá čisto ženská superhrdinská tímovka od Marvelu sa predstavila v ďalšej novej upútavke, ktorá sľubuje svižnú akciu a stávku na humor. V čele The Marvels budú stáť Captain Marvel, Ms. Marvel a Monica Rambeau, ktoré sa spoločne postavia novej hrozbe z rasy Kree.

Aj zápornou postavou v najbližšej Marvelovke bude žena, konkrétne generálka Dar-Benn s mocným kladivom, ktorá vďaka sile svetla zamieša superchopnosťami hlavných hrdiniek. Vždy, keď niektorá z trojice postáv použije svoje schopnosti, vymení si miesto s inou hrdinkou.

Na ústrednú trojicu tak čakajú výzvy, akým doposiaľ nikdy nečelili, v boji s novou hrozbou im pomôže aj Nick Fury, ktorý aktuálne hviezdy vo vlastnom seriáli Tajná invázia.

Je pravdepodobné, že The Marvels bude nadväzovať na udalosti Tajnej invázie, otázne je, do akej miery, keďže nový seriál od Marvelu zatiaľ k obrazovkám masy neprilákal a trápi sa s diváckym nezáujmom.

The Marvels v kinách štartuje 10. novembra, o réžiu sa postarala Nia DaCosta, ktorá sa pred dvoma rokmi postarala o pokračovanie hororovej série Candyman.

Konglomerát Disney zúfalo potrebuje, aby The Marvels v kinách bodoval, keďže komerčne mu pohoreli tretí Ant-Man aj Indiana Jones, ktorý skončí v masovej finančnej strate.

Kasovému úspechu však zatiaľ v prípade The Marvels nič nenasvedčuje, film totiž už od predstavenia sprevádza silná toxicita a nemalá časť diváckej obce novej Marvelovke dáva v podobe zlých hodnotení a komentárov na sociálnych sieťach poriadne zabrať. Dôvody vysvetľujeme v samostatnom článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú