Dlho očakávaný titul z postapokalyptického sveta sa čoskoro stane realitou. Sony včera vydalo trailer k hre The Last of Us: Part 2, ktorý prezrádza nielen dátum vydania hry, ale prináša tiež pohľad na skvelú grafiku a časť príbehu, informuje The Verge.

Fanúšikovia prvého titulu The Last of Us už nebudú na druhý diel dlho čakať. Posledný trailer k hre totiž odhalil oficiálny dátum jej vydania a teda potvrdil, že pre PS4 bude 2. pokračovanie príbehu dostupné už 21. februára 2020, informuje Gameradar. Sony však prezradilo, že pôvodná hra z roku 2013, ktorá bola neskôr remastrovaná pre PS4, bude k dispozícii v októbri pre predplatiteľov služby PlayStation Plus.

Hoci sa prvé informácie o The Last of Us: Part 2 objavili ešte v minulom roku, tento nový trailer prezrádza hráčom ďalšie detaily hry. Tá prinesie začiatkom budúceho roka lepšiu grafiku, no v príbehu sa objavia nové monštrá a vráti sa aj Joel. Po 3 rokoch od prvého ohlásenia hry v decembri 2016 sa tak milovníci postapokalyptického sveta budú môcť vrhnúť do hrania 2. dielu The Last of Us už o niekoľko mesiacov.

Zdroj: The Verge, Gameradar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú