Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Model 3 zdražel vo všetkých verziách a o stovky dolárov viac zaplatí zákazník aj za úplný základ, ktorý Tesla oficiálne na webe ani neponúka.

Po veľkých problémoch, ktoré mala Tesla pri výrobe Modelu 3, sa jej nakoniec podarilo produkciu vylepšiť, aby tak mohla priniesť zákazníkom to, na čo dlho čakali. Najnovším prekvapením spoločnosti je však zdražovanie práve tohto dostupného elektromobilu, ktorý je podľa informácií portálu Electrek drahší o 400 dolárov vo všetkých verziách. Najlacnejšia Tesla Model 3 tak na oficiálnom webe vyjde na 39 900 dolárov. 

Vyššie ceny platia pre všetky prevedenia Modelu 3 od 13. mája, no nevzťahujú sa na skladové zásoby vyrobené do 12. mája. Najlacnejší elektromobil Tesly tak bude po novom stáť 35 400 dolárov, no zákazník ho v oficiálnej ponuke nenájde. Pokiaľ si chce tento základ objednať, bude musieť telefonicky kontaktovať spoločnosť. Takéto zvýšenie ceny predaje príliš neohrozí, no Tesle môže priniesť vyšší zisk, ktorým by pokryla nedávne straty, informuje CNN.

Zdroj: Electrek, CNN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú