Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Očakávaná Tesla Roadster od svojej prvej premiéry reprezentuje v radoch milovníkov automobilov budúcnosť superšportov, ktoré navyše budú jazdiť na elektrinu. Hoci stále nie je tento model dostupný, stal sa predlohou pre návrh fanúšika áut a špecialistu na rendery, informuje Teslarati. Tesla Roadster vyzerá s balíkom „Návrat do budúcnosti“ naozaj úchvatne a zároveň by sa bola ideálnou náhradou DeLorean v prípade nového pokračovania filmu.

Kultové filmy Návrat do budúcnosti divákom ukázali upravený DeLorean, ktorý mohol cestovať v čase. Po desiatkach rokoch od premiér všetkých častí tejto trilógie však nastal čas, aby v prípade natáčania ďalšieho pokračovania vystriedala toto auto nejaká moderná novinka. Žiaden iný automobil sa na to zrejme nehodí viac ako Tesla Roadster po úpravách autora charlieautomotive, ktorý svoje dielo zverejnil na Instagrame.

Označená logom SpaceX a vo farbe nerezovej ocele vyzerá táto Tesla naozaj ako ideálny nástupca DeLorean. Na rozdiel od neho však zrýchli z 0 na 100 km/h omnoho rýchlejšie, konkrétne uvádza výrobca čas iba 2,1 sekundy, zatiaľ čo pôvodný DeLorean s 5-stupňovým manuálnom dosiahol stovku až za 8,8 sekundy.

Zdroj: Teslarati, Instagram/charlieautomotive

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú