Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Americká Tesla plánuje znova poriadne nakopnúť svoj biznis so solárnymi strechami, kvôli čomu momentálne robí aj niekoľko zásadných zmien. Podľa dokumentov, ktoré získal portál Electrek, spoločnosť mení dizajn panelov a prispôsobí mu tiež ďalšie prvky na strechách domov. Najnovšia vizualizácia solárnych striech od Tesly prezrádza dizajnovú stránku tašiek, ktoré teraz budú do seba zapadať omnoho viac.

Tesla momentálne dokončuje práce na 3. generácii jej solárnych striech, ktoré otvoria zákazníkom nové možnosti za ešte nižšiu cenu ako doteraz. Týmto krokom sa chce spoločnosť odlíšiť od ostatných spoločností v tomto priemysle a priniesť klientom jedinečné riešenie pre získavanie energie zo solárnych panelov.

Už pôvodné verzie solárnych tašiek vyzerali výborne, no Tesla teraz zapracovala na tom, aby sa hodili ku zvyšku strechy ešte viac. Výrobca dokonca pozmenil aj ďalšie súčasti striech, aby tak tvorili dokonalý celok s jednotným dizajnom. Zmien sa teda dočkajú aj komíny a ďalšie elementy na strechách domov, ktoré budú osadené týmito novými solárnymi panelmi. Momentálne ich spoločnosť už inštaluje v 8 štátoch USA, informuje TechCrunch.

Zdroj: Electrek, TechCrunch

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú