Elektromobily Tesly si už upravili viacerí hrdí majitelia, no zopár z nich zašlo naozaj ďaleko a premenili modely spoločnosti na úplne odlišné autá. Príkladom môže byť aj Švédka, ktorá sa rozhodla spraviť z Modelu 3 svoj vlastný pick-up a holandská spoločnosť spravila z Modelu S luxusné kombi. Práve Tesla Model S sa teraz stala predmetom ďalších úprav nórskeho majiteľa, ktorý tento elektromobil premenil na pohrebné vozidlo za 185 000 eur, informuje Futurism.

Novú Teslu Model S vo forme pohrebného vozu si ako prvý všimol na nórskej stránke portál Electrek, ktorý informoval, že ide o model z roku 2018 s malým počtom prejdených kilometrov. Tento pohrebný voz mal podľa odometra doteraz prejsť iba 1 000 km. Účelu tohto pohrebného elektromobilu sa prispôsobil aj exteriér.

Interiér je spracovaný v bielej a čiernej farbe čalúnení, ktoré dopĺňa elegantné drevo. Nejde však o ojedinelý kúsok. Jan Erik Naley, ktorý upravil tento Model S do novej podoby, upravil týmto spôsobom aj ďalšie 2 kusy tohto elektromobilu, no tie ešte neboli uvedené do prevádzky.

Zdroj: Futurism, Electrek

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú