Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Telekom zaradil do vianočnej akcie aj výhody pre Predplatenku, ktoré platia od 2. novembra. Zákazníci môžu využiť benefit s dvojnásobným kreditom a získať bezplatne 1 GB dát. O celej vianočnej ponuke Telekomu sme detailne informovali v samostatnom článku.

Zatiaľ čo väčšinu výhod z vianočnej ponuky Telekom spustil 29. októbra, ďalšie spúšťa od začiatku tohto mesiaca. Už od včera tak môžu zákazníci s Magio Go a Magio TV získať aj bezplatnú Videotéku. Aktivácia tohto benefitu je možná do konca novembra.

V prípade Predplatenky oddnes platí benefit s dvojnásobným kreditom (platnosť 30 dní), ktorý je možné získať po dobití kreditu, pričom akciu môžu využiť aktuálni aj noví zákazníci (aj pri prechode z inej služby Telekomu). Tí môžu okrem toho získať k balíkom 3 GB a 5 GB dát pri kúpe ďalší 1 GB zadarmo.

Tieto dáta dostane zákazník zakaždým, pokým bude mať aktívny niektorý zo spomínaných dátových balíkov s automatickou obnovou. Zároveň sa môžu noví klienti s Predplatenkou zapojiť do súťaže o 8x Samsung Galaxy S20, ak si aktivujú SIM cez web. Výhercovia sú žrebovaní každý týždeň.

Zdroj: Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú