Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Telekom dnes v tlačovej správe oznámil novinku, ktorú si pripravil pre svojich zákazníkov. Tí si budú môcť pozrieť svoje obľúbené seriály a filmy na známej streamovacej službe HBO Go na mesiac úplne zadarmo. Benefit je možné aktivovať už oddnes.

Bezplatný mesiac sledovania obsahu na HBO Go budú môcť využiť zákazníci Telekomu s mesačnou fakturovanou službou pevnej alebo mobilnej siete pri novej aktivácii streamu. Benefit platí od 17. mája až do 15. júna. V priebehu tohto obdobia si môžu zákazníci aktivovať HBO Go a dostanú mesiac sledovania zadarmo. Pre aktiváciu je potrebné zaslať SMS správu v tvare „HBO GO ZAP ID služby“ na číslo 0903 333 188 alebo stream aktivovať cez web Telekomu.

Každý zákazník Telekom si zaslúži odmenu po náročnom období. Preto sme sa rozhodli v rámci jedinečnej spolupráce s HBO priniesť zákazníkom službu HBO GO na 30 dní zadarmo. Veríme, že tento darček poteší každého fanúšika televíznej a filmovej zábavy,“ povedal Andrej Miklánek, manažéra marketingu a vývoja TV služieb.

Už tento mesiac pritom do HBO Go pribudnú viaceré zaujímavé tituly. Od začiatku mesiaca je v knižnici služby kompletná sada filmov s Rockym (Sylvester Stallone), a to vrátane Creed I a Creed II. Pribudlo aj filmové spracovanie rozprávky Mulana. Okrem toho sa do ponuky zaradí časť novej série seriálu Príbeh služobníčky či pokračovanie Wonder Woman.

Zdroj: Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú