Operátor prednedávnom nadviazal spoluprácu so spoločnosťou Discovery. Strategické partnerstvo prináša ďalšie výhody aj pre samotných divákov. Telekom totiž vďaka spolupráci s Discovery bezplatne prináša do videopožičovne Magio Go množstvo edukatívneho obsahu. O novinkách informoval operátor v tlačovej správe pre médiá.

Discovery ešte donedávna spolupracoval so Skylinkom, avšak svoju príležitosť po skončení partnerstva medzi Skylinkom a Discovery využil Telekom. Výsledkom toho je teraz až 150 hodín nového edukatívneho obsahu v požičovni Magio Go, ktorý je vhodný pre všetky vekové kategórie divákov.

Na svoje si prídu deti, ale aj dospelí. V najbližších dňoch pribudnú aj nové filmy do Magio Go IPTV. Pre najmenších sa do videopožičovne dostal seriál Mythbusters, Jr. a fanúšikovia Stephena Hawking sa môžu tešiť na seriál Stephen Hawking’s Grand Design.

Medzi ďalšie pútavé dokumenty patrí aj Truth Behind The Moon Landing (Pravda o pristáti na Mesiaci), Neuveriteľné omyly inžinierstva: Napravené alebo Ako sa to robí a Ako funguje vesmír.

Zdroj: Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú