Aktualizované 19:45: Telekom informuje, že problém v bratislavskej časti Nové Mesto by už mal byť odstránený, spôsobil ho problém s napájaním. Ďalšie výpadky v systéme aktuálne dohľadoví operátori nevidia.

Platí, že zákazníci majú naďalej možnosť poruchy hlásiť na infolinkách operátora.

Pôvodný článok: Niektorí zákazníci Telekomu s pevným internetom hlásia problémy a dlhšie trvajúci výpadok. Fontech dokázal potvrdiť problémy pripojenia v okolí Topoľčian, na Facebooku operátora sa zas sťažujú jednotliví používatelia z Bratislavy.

Telekom problémy priznáva aj na svojej infolinke technickej podpory. Automatická hláška tam spomína výpadok v Bratislave – Nové Mesto a Oponiciach, predtým však registrovala aj Karlovu Ves.

Podľa operátora ide o výpadky internetových služieb, Magio TV a volania z pevných liniek. Podľa používateľov podobný problém existoval už aj včera.

Telekom pritom na možné výpadky upozorňoval vopred, na noc z pondelka na utorok totiž pripadala plánovaná odstávka pevných telefónnych liniek. Teraz však pravdepodobne ide o iný problém, Magio TV a internet totiž mal podľa starších informácií fungovať normálne a prerušenie služieb sa už vôbec nemalo natiahnuť do ďalších hodín. Nie je jasné, akú veľkú skupinu zákazníkov problémy postihli.

Podľa minima reakcií na sociálnych sieťach ale zasiahnutá časť nemusí byť veľká, hoci je dnes deň pracovného pokoja a ľudia tak logicky pracujú oveľa menej.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú