Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Šifrovaná komunikačná aplikácia Telegram dostáva veľkú aktualizáciu. Ako informoval portál TheVerge, po novom už budeš môcť cez aplikáciu na Android a iOS zariadeniach uskutočňovať aj videohovory.

Extrémne populárna komunikačná služba Telegram dostáva jedno z najvýznamnejších vylepšení za poslednú dobu. Vývojári aplikácie informovali, že so svojimi priateľmi budeš môcť vykonávať už aj videohovory.

Videohovory sú samozrejme zabezpečené end-to-end šifrovaním, podobne ako všetka komunikácia v tejto službe. V najbližších mesiacoch budú dostávať videohovory množstvo nových funkcií a v budúcnosti by sme sa dokonca mali dočkať aj možnosti vykonávať skupinové hovory.

Ako píše Engadget, ovládanie a začatie videohovoru je veľmi jednoduché. Jedným tlačidlom je možné prepínať medzi klasickým audiohovorom a tým so zapnutou kamerou. Aplikácia, respektíve videohovor podporuje aj funkciu „obraz v obraze“, čiže počas telefonovania so zapnutou kamerou si môžeš obraz minimalizovať a prezerať si napríklad iné konverzácie v aplikácii.

Zdroj: TheVerge, Engadget

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú