Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Cyberpunk 2077 od štúdia CD Project Red sa konečne dočká vydania už19. novembra. Na internet ale v týchto dňoch unikla fotografia plagátu z hry, ktorá zachytáva kompletnú mapu mesta Night City, o novinke informoval portál PCgamaer.

Zberateľské edície hier s otvoreným herným svetom zväčša vo svojom balení obsahujú aj plagát mapy, na ktorej sa príbeh danej hry odohráva. Hráči tak nemajú len lepší prehľad o tom, kde sa čo v hernom svete nachádza, no najmä vďaka týmto plagátom vedia lepšie porovnať veľkosti jednotlivých svetov pri rôznych hrách.

Theorry/ResetEra

V týchto dňoch sa na fóre ResetEra objavili fotografie mapy mesta Night City spolu s niekoľkými reálnymi zábermi priamo z častí mesta. Z fotografie jednoznačne vyplýva, že svet Cyberpunku bude poriadne rozsiahly, no nie až tak, ako tomu bolo pri poslednom dieli Zaklínača.

Theorry/ResetEra

Husto zastavané mesto však prinesie úplne iný herný zážitok ako otvorené pláne, po ktorých si sa s Geraltom preháňal na chrbte jeho kobyly. Kto však bude mať ruchu veľkomesta v hre Cyberpunk 2077 plné zuby, môže sa presunúť do okrajových častí, kde by už malo byť života pomenej.

Zdroj: PCgamer, ResetEra

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú