Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dizajnový jazyk a prostredie viacerých aplikácií pre Windows 10, vrátane samotného systému sa čoskoro zmení. Doteraz boli avizované viaceré zmeny, ktoré Microsoft plánuje. Nedávno na svojom blogu odhalil aj novinky pre prehliadač Edge. Spolu s tým sa však ukázal aj modernejší Prieskumník, ktorý dostane upravený dizajn, informuje MSPowerUser.

Microsoft sa stále snaží modernizovať svoj operačný systém. Už dlhé roky pracuje aj na dizajnových zmenách a upravuje ho podľa nového Fluent dizajnu, ktorý v budúcnosti nájdeme aj v Prieskumníkovi.

Program na prácu so súbormi a adresármi tak bude modernejší a prinesie vzhľad, ktorý bude korešpondovať s ďalšími už upravenými súčasťami Windowsu 10. Prieskumníka sme už na zverejnených obrázkoch videli niekoľkokrát, no jeho podoba sa líšila.

Zatiaľ preto nie je jasné, ako bude vylepšená verzia vyzerať, no Microsoft na nej ešte bude chvíľu pracovať, kým ju sprístupní všetkým používateľom. Keď sa tak však stane, budeme môcť využiť aj lepšiu integráciu Prieskumníka s cloudovým úložiskom OneDrive, informuje TheWinCentral. Momentálne však nie je jasné, kedy by mohla spoločnosť túto vylepšenú súčasť Windows 10 zverejniť.

Zdroj: MSPowerUser, TheWinCentral

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú