Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft ukázal nové vylepšenia pre Kalendár v systéme Windows 10 ešte vo februári v testovacej zostave 19564. Okrem nových grafických tém a usporiadanejšieho prostredia sa však zmeny dotknú aj textového editora pre úpravu udalostí, píše Windows Report.

Začiatkom tohto roka ukázal americký gigant v testovacej zostave Windowsu 10 19564 vylepšenia pre Kalendár, pričom pridaný bol nový mesačný náhľad, ikony pre synchronizované účty a zjednodušenie pridania novej udalosti.

Neskôr bolo pridaných viac než 30 nových tém a Microsoft zaviedol čistejšie a lepšie usporiadané rozhranie aplikácie. Spoločnosť tiež uviedla, že do beta verzie Kalendára bude každý mesiac pridávať ďalšie funkcie, pričom najnovšou z nich je aktualizovaný textový editor.

Ten sa najnovšie objavil v príspevku na Twitteri od ALumia_Italia a ukazuje úplne nové možnosti formátovania textu pri vytváraní a upravovaní udalostí v aplikácii.

Kliknutím na tlačidlo v ľavej dolnej časti editora sa po novom zobrazia bežné možnosti formátovania, ako napríklad veľkosť, farba, hrúbka či podčiarknutie písma a k dispozícii bude aj možnosť text zarovnať či vložiť doň odkaz.

Minulý mesiac sa na tomto profile objavila aj nová funkcia vyhľadávania v Kalendári, ktorá urýchli prístup k vytvoreným udalostiam. Je tak skvelé vidieť, že Microsoft sa stále pokúša pridávať do aplikácie Kalendár nové užitočné funkcie, čo môžeme hodnotiť len pozitívne.

Zdroj: Windows Report / Twitter/@ALumnia Italia

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú