Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už jedenáste pokračovanie legendárneho leteckého simulátoru príde v priebehu tohto roka. Microsoft Flight Simulator teda s blížiacim sa dátumom vydania predvádza repertoár strojov, s akými si budeš môcť v hre zalietať.

O najnovšom prírastku v rodine simulátorov sme ťa už niekoľkokrát informovali. Už teraz vieme, že hra bude disponovať prenádhernou grafikou v natívnom 4K, obrovskou hernou mapou a okamžitou podporou VR.

Rovnako od hry môžeš očakávať realistické zmeny počasia a revolučne spracovaný pohyb oblakov a vetra. S rovnakým zmyslom pre detail sa autori zamerali aj na spracovanie kokpitov a v neposlednom rade aj na lietadlá samotné.

Práve na ich širokú ponuku sa zameriava nové video. Takmer päťminútová ukážka predvádza v plnej paráde širokú základňu doteraz ohlásených lietadiel, siahajúcich od komerčnejších kúskov ako je Airbus A320 alebo Boeing 747, cez dvojmiestne športovejšie lietadlo Murdy CAP 10C, až po americkú legendu Piper PA-18.

Keďže ide o pokračovanie, na ktoré leteckí nadšenci čakajú od roku 2006, Microsoft sa snaží naplniť hru čo najkvalitnejším a najreprezentatívnejším obsahom.

Aj keď video ukazuje len 13 lietadiel, s najväčšou pravdepodobnosťou sú ďalšie letecké legendy už v príprave. Hra vyjde niekedy v priebehu tohto roka pre počítače a Xbox One.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú