Komiksový blockbuster tohto leta práve dostal svoj druhý trailer. Nové video Suicide Squad venuje pozornosť predovšetkým jednotlivým členom tímu na čele s Bloodsportom, ktorý napriek neochote dáva dokopy hromadu šialencov ochotných postaviť sa novej globálnej hrozbe.

Na čom si všetky DC filmy vychutnáš v skvelej kvalite?

Pozri si ich na 58-palcovom televízore s technológiou Ambilight, 4K rozlíšením, operačným systémom Android a podporou HDR10+.

PREČÍTAJ SI CELÝ –>ČLÁNOK<–

Task Force X, prezývaný tiež Jednotka samovrahov, si v pripravovanom filme zmeria sily s mocným Starrom, mimozemským záporákom v tvare morskej hviezdice. Ten dá superhrdinskému tímu poriadne zabrať a pravdepodobne dôjde aj na straty na životoch, keďže trailer doslova hovorí, že členovia Suicide Squad „zomierajú, aby zachránili ľudstvo.“

Nový trailer sa ďalej môže pochváliť rozšírenými zábermi na Weasela ako i humornými pasážami, akcia sa na rozdiel od prvej upútavky drží skôr v úzadí, aj keď ku koncu tempo samozrejme graduje.

O čerstvú komiksovku sa postará James Gunn, režisér Strážcov galaxie, novinka by tak s trochou šťastia mohla dopadnúť podstatne lepšie ako nevýrazný predchodca z roku 2016. Suicide Squad je v tomto smere polovičným rebootom – rešpektuje udalosti predchodcu, zároveň však na ne nenadväzuje a vydáva sa vlastnou cestou.

Pre Warnerov zároveň pôjde o jediný DCEU film tohto roka. Situácia sa v tomto smere dramaticky zmení nasledujúci rok, kedy má premiéru naplánovaný nový Batman, Black Adam s Dwaynom Johnsonom, Flash aj Aquaman 2. Prichádzajúcim komiksovkám sme sa venovali aj v samostatnej téme.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú