Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Stranger Things pokračuje v búraní rekordov a seriálový fenomén Netflixu sa môže pochváliť ďalším pôsobivým úspechom. Ako informuje Hollywood Reporter, štvrtá séria diváckeho hitu na Netflixe pokorila métu, akú doposiaľ prekročil len jeden ďalší seriál.

Diváci sledovaním zatiaľ poslednej série za prvý mesiac strávili 1,15 miliárd hodín. Až 930 miliónov hodín strávili sledovaním prvých siedmych epizód, ďalších 220 miliónov pribudlo z finálnych dvoch častí, ktoré Netflix do ponuky zaradil len minulý týždeň.

Keďže sa do štatistiky sa ráta sledovanosť počas prvých 28 dní od premiéry, celkové číslo bude ešte narastať, predovšetkým kvôli dlhej minutáži posledných dvoch epizód. Predposledný diel má 85 minút, posledná časť má až dve a pol hodiny.

Na čele sa nič ešte dlho nezmení

Stranger Things je len druhým seriálom v histórii Netflixu, ktorému sa v sledovanosti podarilo pokoriť miliardu hodín. Absolútnym rekordérom služby v tomto smere zostáva Squid Game, ktorý na čele rebríčka zostane ešte poriadne dlho.

Sledovaním prekvapivého hitu z Južnej Kórey totiž diváci strávili astronomických 1,65 miliárd hodín. Ak by Netflix 4. sériu Stranger Things nerozdelil na dve časti a vypustil ju naraz, sci-fi novinka by podľa analytikov Squid Game mohla ohroziť. Takto však sledovanosť za prvých 28 dní prekonať nestihne.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú