Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aj keď to znie neuveriteľne, až trištvrte roka Netflixu trvalo, aby potvrdil pokračovanie svojho najväčšieho hitu Squid Game. Juhokórejský megahit v rámci služby štartoval ešte na jeseň minulého roka, až teraz však streamovacia služba definitívne potvrdila príchod druhej série.

O pokračovaní Squid Game sa síce hovorilo ako o hotovej veci, tvorca seriálu, Hwang Dong-hyuk, však nebol na megaúspech svojho vysnívaného projektu pripravený a od začiatku ho písal iba ako minisériu.

Showrunner navyše avizoval, že pred tým, než sa do druhej série teoreticky vôbec pustí, chce Hwang nakrútiť vlastný film. Tlak streamovacej služby i samotných fanúšikov však nakoniec zabral a pokračovanie je oficiálne potvrdené.

O príbehu druhej série sa zatiaľ nevie vôbec nič, isté je, že sa vráti ústredný hrdina Gi-hun, rovnako aj jeden z kľúčových organizátorov smrtiacich hier, Front Man, známy vďaka ikonickej čiernej maske. Priestor v nových epizódach určite dostane aj muž v obleku, ktorý nešťastníkom v prvej sérii ponúkal detskú kartovú hru.

Premiéra Squid Game 2 zatiaľ nemá stanovený žiadny dátum vydania, skôr ako v druhej polovici budúceho roka však seriál s istotou nečakaj. Pravdepodobnejšie je však vydanie v roku 2024.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú