Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nie je výnimkou, že vývojári odoberú z našich obľúbených aplikácií funkcionality využívané od nepamäti, a to aj vtedy, keď sa nikto nesťažuje. Jedným z takýchto príkladov je možnosť gesta potiahnutia nadol v playlistoch Spotify pre spustenia vyhľadávania.

Funkcia bola vývojármi odobraná už pred dvoma rokmi, pričom podľa 28 strán reakcií na oficiálnej stránke s požiadavkou o vrátanie to nebolo práve to najsprávnejšie rozhodnutie. Ako ale upozorňuje Android Police, gesto sa nečakane a potichu vracia s najbližšou aktualizáciou.

Android Police

Potiahnutie nadol kdekoľvek pri prehrávaní hudby v danom playliste ťa automaticky prenesie do poľa vyhľadávania v rámci daného zoznamu. Vedľa neho tak vidíme filtrovanie týchto skladieb. Funkcia zatiaľ nemusí byť dostupná globálne. V redakcii túto funkcionalitu zatiaľ dostupnú nemáme, a to aj napriek tomu, že využívame rovnakú verziu aplikácie, akú uvádza zdroj.

Spotify teda s najväčšou pravdepodobnosťou vypúšťa funkcionalitu na serveri bez toho, aby sme vôbec museli aktualizovať aplikáciu v zariadení. Neostáva nám nič iné, iba skúšať, kedy sa funkcia znova objaví, keďže k oficiálnemu oznámeniu zo strany Spotify s najväčšou pravdepodobnosťou nedôjde.

Zdroje: Android Police

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú