Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Streamovacia služba Spotify prichádza s novou zmenou v počúvaní hudby na Apple zariadeniach. Po novom si budú môcť majitelia Apple Watch stiahnuť svoje obľúbené playlisty či podcasty aj priamo do hodiniek a počúvať ich aj bez iPhonu. Novinka je dostupná pre všetky modely hodiniek od modelu Apple Watch 3, informuje The Verge.

Aktualizácia 9. júla:

Nová funkcia sťahovania hudby do hodiniek Apple Watch je už dostupná aj pre Slovákov. Novinka prichádza po vyše mesiaci od spustenia aj na náš trh, kde sa objavuje ako serverová aktualizácia, a teda nie je potrebný update samotnej aplikácie.

 

Vďaka tomuto vylepšeniu si tak môžu už aj Slováci stiahnuť svoju obľúbenú hudbu priamo do Apple Watch a pri športovaní či inej aktivite počúvať skladby aj bez toho, aby museli mať nablízku svoj iPhone.

Pôvodný článok z mája:

Počúvanie hudby prostredníctvom Apple Watch sa doteraz nezaobišlo bez blízkej prítomnosti iPhonu, ktorý sprostredkúval prehrávanie pesničiek alebo podcastov.

Po novom však bude možné počúvať hudbu cez tieto hodinky aj offline. Používateľ si bude môcť jednoducho stiahnuť obľúbený obsah priamo do pamäte Apple Watch a pri aktivite počúvať pesničky aj bez iPhonu.

Táto offline funkcia je už dostupná od piatka, no na jednotlivých trhoch sa bude objavovať postupne. Fungovať však bude len s modelmi od Apple Watch 3 alebo novšími, ktoré bežia na watchOS 3.0 alebo watchOS 7.1 a s najnovšou verziou Spotify. V najbližších dňoch tak môžeme očakávať aktualizáciu aj na Slovensku, kde táto možnosť pre offline počúvanie pribudne.

Využiť ju ale budú môcť len predplatitelia s prémiovým účtom. Navyše, Spotify čoskoro plánuje priniesť používateľom aj prémiovú kvalitu hudbu Hi-Fi, ktorá sa už objavila v aplikácii pre iOS. Spustenie tohto vylepšenia je tak len otázkou niekoľkých týždňov.

Zdroj: The Verge, Spotify

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú